profil kompanije

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED nudi upravljanje i usluge upravljanja lancem nabavke proizvodnje. Posvećeni smo One Stop BOM snabdijevanju od 2000. godine u Shenzhenu, uključujući elektronske komponente kao što su integrirano kolo, konektor, relej, kondenzator, otpornik, modul, senzor, kristalni oscilator, dioda, sjećanja, induktor itd. Sjedište je u Shenzhenu i ima podružnice u Hongkongu, Guangzhou.

Iskusni i kvalitetni prodajni tim, tim za nabavku i tim za kontrolu kvaliteta nastavljaju da dobijaju priznanje od naših kupaca. Tokom godina, naša poslovna domena se proširila sa domaćih na više od 30 zemalja širom sveta. Fokusiramo se na integraciju lokalnih i globalnih spot resursa, te gradimo nezavisne i stabilne kanale distribucije. Po narudžbi, uspostavljen je profesionalni i odgovoran QC tim, uključujući vizualnu inspekciju, testiranje označavanja, električno testiranje i rendgensko ispitivanje. To nam daje samopouzdanje da pružimo proizvode visokog kvaliteta

Bogat lanac proizvoda nam omogućava da opslužujemo klijente u različitim poljima, uključujući: vojnu, automobilsku, medicinsku, potrošačku elektroniku, industrijsku kontrolu, internet stvari, novu energiju i komunikacije itd. Možemo pružiti brzu isporuku logistike, prijedlog alternativnih dijelova, kontrolu troškova i recikliranje inventara.

Kao stara izreka u Kini: 精诚所至,金石为开 (Iskrenost je ključ uspjeha) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY ima za cilj da bude pravi partner koji pomaže našim klijentima.

Naš tim

CEO

MR. HAI CHENG GUO

Godine 2003. g. Guo je prvi put dodirnuo elektronske komponente IC-a. U prvih 7 godina učio je sve vrste elektronskih komponenti, do 2010. godine ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY je izgrađen u Shenzhenu, za servisiranje lokalnih tvornica, specijaliziranih za lokalno poslovanje. Sa razvojem globalizacije i interneta, uočio je da postoji ogroman potencijal na globalnom tržištu, pa se ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY proširila na globalno tržište 2013. godine.

Menadžer prodaje u inostranstvu

Mr. Jess

Jess je radio u prodaji od 2014. Od 2014-2017 radio je u banci kao prodavac, ali nije bio zadovoljan dosadnim poslom u banci. Nakon 2017. pridružio se ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY kao stranoj prodaji. Poslednjih godina, pozitivan i entuzijastičan radni odnos učinio je da ga afirmišu kupci i kolege. Od 2021. godine postaje menadžer u stranom prodajnom timu.

Menadžer nabavke

Mr. Danny

Danny je bio stariji nabavnik, iako je mlad, imao je više od 10 godina iskustva na globalnom tržištu elektronskih komponenti. Tokom godina, Danny se posvetio razvoju i uspostavljanju nezavisnih kanala snabdevanja, odnosa sa lokalnim, globalnim distributerima i fabrikama. Kako bismo bili sigurni da možemo ponuditi bolje ponude i bogatu liniju proizvoda.

QC Manager

Miss. Zhang

Gospođica Zhang je radila u laboratoriji za testiranje prije ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY. Imala je duboko razumijevanje o vizuelnoj inspekciji, testiranju označavanja, rendgenskom testiranju, električnom testiranju i rendgenskom ispitivanju. Profesionalizam i odgovornost učinili su da 2019. postane naš menadžer za testiranje. Sada vodi tim koji osigurava kvalitet naših proizvoda, tokom kompleksa i promenljivo tržište.

Menadžer finansija

Miss Aeilmmee

Gospođica Aeilmmee je radila u banci 5 godina. A sada je usmjerena na naše različite finansijske menadžment i računovodstvo.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o privatnosti | Pravila korištenja | Garancija kvaliteta

Top