Upravljanje viškom materijala

ZHONG HAI SHENG Technologies nudi višestruka rješenja za vaš inventar viška elektronike. Bilo da imate zastarjele dijelove ili višak elektronskih komponenti, mi imamo preko 20 godina stručnosti da vam pomognemo da pronađete pravu strategiju.

Naša kompanija radi sa širokim spektrom komponenti koje uključuju nove i zastarjele poluprovodnike, konektore, terminale, vojne komponente, pasivne, diskretne, diode, aktivne, prekidače, releje, procesore, tvrde diskove, displeje i još mnogo toga.

Kako bismo najbolje zadovoljili vaše potrebe, imamo tri programa na izbor. Svako rješenje se može prilagoditi tako da vam bude od koristi:

Višak elektronskog inventara

Rješenje za kupovinu parcele dobro funkcionira za kompanije koje žele osloboditi prostor i povratiti novac. ZHONG HAI SHENG će pregledati vašu listu viška i obavijestiti vas u roku od 48 sati sa ponudom.

Rasprodaja linija po linija

Naš program linija po red odlična je opcija za kompanije koje žele da imaju svoj inventar pri ruci. Koristimo našu svjetsku bazu podataka za emitiranje vašeg inventara tako da možete dobiti najveći povrat. Kada pronađemo kupce, možete nam poslati pošiljku, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. To je jednostavno!

Inventar pošiljke

Održavanje vašeg materijala pri ruci uz ZHONG HAI SHENG Technologies osigurava da se vaš materijal otpremi, prebroji i potom spoji ovdje u našem skladištu pod kontrolom klime. Prednost ove opcije je povrat skladišnog prostora i potencijalno veći finansijski povrat u odnosu na likvidaciju. Ako vaša kompanija zahtijeva bilo koji dio nazad, jednostavno nas obavijestite i mi ćemo vam ih besplatno poslati nazad!

Upravljajte svojim viškom zaliha

Bez obzira na to koju opciju odaberete, dozvoljavajući stručnjacima ZHONG HAI SHENG Technologies da upravljaju vašim viškom zaliha, olakšat će prostor u vašem skladištu, financijske povrate vašoj kompaniji i ne zaboravimo biti ekološki prihvatljivi. Ne bacajući svoj višak elektroničkog inventara i doprinoseći e-otpadu koji reciklirate!

Otpremite svoju listu inventara

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o privatnosti | Pravila korištenja | Garancija kvaliteta

Top