Upravljanje lancem nabavke

U proteklih 20 godina, uspostavili smo svjetski lanac dobavljača, kako bismo pružili cijeli niz usluga kao što su distribucija, podrška pri nestašici i upravljanje zalihama. Više od miliona informacija o inventaru elektronskih komponenti kojima možemo upravljati.

Svjetski lanac opskrbe

Kao najkonkurentniji dio, više od 20 godina fokusiramo se na izgradnju zrelog sistema lanca snabdijevanja. Strogi odabir, kontrola kvaliteta i kontinuirana saradnja su 3 važne tačke kako bi naš lanac nabavke bio zdrav i održiv razvoj. I svaku tačku imamo kompletan tok obrade. Većina naših kanala su lokalne i svjetske tvornice, službeni zastupnici i sva tržišta širom svijeta.

Kompletan asortiman elektronskih komponenti

Na samom početku smo se samo usavršavali za Integrated Circuit Chip. Tokom razvoja kompanije, kako bismo zadovoljili potrebe kupaca i bolju uslugu. Proširili smo asortiman naših proizvoda na CPLD ili FPGA, MCU, DSP i memoriju ili Flash, pokrivajući mnoga glavna područja proizvoda kao što su: potrošački proizvodi, automobilska elektronika, medicinska oprema, komunikacije, zrakoplovna ili vojna industrija itd.

Various Brands

Kao profesionalni nezavisni distributer, imamo dublje razumijevanje u asortimanu proizvoda svakog brenda i pružamo tačne originalne fabričke informacije o opskrbi. Različiti brendovi koje možemo ponuditi: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON i tako dalje.

Zastarelo,EOL Parts Supply

Zbog globalnog lanca nabavke, uvijek smo posvećeni pomoći kupcima da brzo i precizno pronađu zastarjele dijelove koji su na kraju vijeka i koje je teško pronaći. Ovi dijelovi su većinom u starom DC-u, kontrola kvaliteta je ključna. Također smo postavili inspekcijsku obradu: digitalni mikroskop za vizualno ispitivanje, pregled originalnog pakovanja i etikete, funkcionalni test, rendgenski test itd.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o privatnosti | Pravila korištenja | Garancija kvaliteta

Top